»
S
I
D
E
B
A
R
«
Jag har beställt lite presentreklam
January 19th, 2013 by admin

Jag har beställt lite presentreklam på nätet för jag tycker att det är så himla fint. Jag tycker att det är väldigt fint med reklam och jag ser det nästan som modernkonst eller popkonst om jag ska vara riktigt ärlig. Jag skulle inte ha någonting emot att ha en stor tavla hemma med endast en pepsi logga som motiv. Det finns vissa varumärken som jag tycker är väldigt fina och desto större företag desto finare blir loggan tycker jag och några favoriter är google och coca cola som ju är väldigt snyggt tycker jag. Det vore coolt att ha hemmet fullt med olika tavlor med olika loggor och även en massa produkter från olika varumärken. Jag kommer ihåg att jag samlade på läskburkar när jag var liten för det tyckte jag var snyggt. Jag staplade läskburkarna ovanpå varandra, det kanske är något som jag ska börja med igen.


Leave a Reply